За блога

Добре дошли в нашия Forex Internals blog. Създадохме го,  за да ви предоставим  гледна точка под повърхността на водещите новини и анализи. Ще  коментираме прoфесионално най-интересните теми и събития от света на капиталовите пазари. Следете ни, ще ви бъде полезно!

За нас е важно създаването на обратна връзка с нашите клиенти и читатели. Затова ще се радваме да изказвате вашето мнение и да коментирате публикациите, вземайки предвид основите на блог етиката – без спам, вулгаризми, клевети и т.н.

Булброкърс вече повече от 15 години  отстоява позициите си на един от водещите лидери в брокерските услуги на българския, регионалния и глобален пазар.

Повече за фирмата, нашите услуги и промоции може да намерите тук: bulbrokers.com

Булброкърс ЕАД допуска, че получателя разбира и приема напълно всички рискове свързани с инвестирането в ценни книжа. Рисковете свързани с инвестиции във финансовите инструмент, не са обяснени в този блог. Булброкърс ЕАД  не носи отговорност за загуби, реализирани в резултат на съобразяване с изложените данни. Данните в този блог са събрани от различни източници и се предоставят единствено като средство за информация. Булброкърс не поема отговорност за верността на предоставената информация. Нищо в този блог не препоръчва покупката или продажбата на определена валута или финансов инструмент.
Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s